Regulament Oficial – Giveaway

NU ESTE NECESARĂ NICIO ACHIZIȚIE PENTRU A PARTICIPA SAU A CÂȘTIGA. O ACHIZIȚIE NU VĂ VA CREȘTE ȘANSELE DE CÂȘTIG. EVENIMENTUL ÎNCEPE PE 20 OCTOMBRIE 2023 ȘI SE ÎNCHEIE PE 6 NOIEMBRIE 2023 LA ORA 18:00 PM EST.

Concursul Giveaway - ("Evenimentul") este sponsorizat de Bijuteria Rebecca. ("Sponsorul"). Evenimentul este guvernat de aceste reguli generale ("Reguli generale"). Prin participarea la Eveniment, fiecare participant acceptă și este de acord să respecte aceste Reguli generale, garantează că este eligibil pentru a participa și înțelege că rezultatele Evenimentului, așa cum sunt stabilite de Sponsor și de colaboratorii săi, sunt finale în toate privințele. 

Acest Eveniment nu este în niciun fel sponsorizat, aprobat sau administrat de, sau asociat cu Facebook sau Instagram, sau Meta Platforms, Inc. Orice întrebări, comentarii sau plângeri referitoare la acest Eveniment vor fi adresate companiei Rebecca Gioielli SRL și nu Facebook, Instagram sau Meta Platforms, Inc.

ELIGIBILITATE

Acest Eveniment este deschis tuturor cetățenilor de pe teritoriul României. Participanții trebuie să aibă optsprezece (18) ani sau mai mult la momentul înscrierii.

PERIOADA DE DESFĂȘURARE A EVENIMENTULUI

Evenimentul începe pe 20 octombrie  2023 și se încheie pe 6 noiembrie 2023 la ora 18:00 PM EST ("Perioada evenimentului"). Toate înscrierile trebuie să fie primite până la sau înainte de ora 18:00 PM EST din 6 noiembrie 2023 pentru a fi eligibile.

CUM SE ÎNSCRIE:

Intrați în Eveniment de pe contul de Instagram al Bijuteriei Rebecca, al Beauty Gala Awards sau al V-Silentium Cosmetic World  procedând după cum urmează:

  • Urmăriți @bijuteriarebecca pe Instagram;
  • Urmăriți @beautygalatm pe Instagram;
  • Urmăriți @vsilentium.ro pe Instagram;
  • Etichetați 3 persoane pentru a participa;
  • Share la postare pe story  

Prin înscrierea așa cum s-a descris mai sus, participantul este de acord cu aceste Reguli generale. Dacă participantul nu completează pașii de mai sus și nu este de acord cu Regulile generale, participantul nu va fi eligibil pentru Marele Premiu.

Condiții suplimentare de înscriere pentru eveniment: 

Sponsorul nu are nicio obligație de a informa un participant cu privire la o înscriere incompletă sau neconformă în alt mod. 

Sponsorul nu este responsabil pentru înscrierile pierdute, întârziate, nevalabile, ininteligible, incomplete, confuze, necorespunzătoare sau direcționate greșit, care vor fi descalificate.

Nu vor fi acceptate înscrierile trimise prin poștă, telefon, fax.

În cazul unei dispute cu privire la orice înscriere, titularul autorizat al contului utilizat pentru înscriere va fi considerat participantul.

PREMII 

Un Câștigător al Marelui Premiu va primi o invitație specială la evenimentul Beauty Gala Awards, oferit de organizatorii evenimentului, precum și un colier din aur alb de 18 kt cu diamant și rubin, oferit de Bijuteria Rebecca. 

Premiul se va ridica exclusiv de către persoana desemnată câștigătoare, în cadrul evenimentului Beauty Gala Awards, organizat în data de 10 noiembrie 2023, începând cu ora 19:00, în sala de evenimente Galla din Timișoara. 

Premiul nu poate fi ridicat de o terță persoană. 

Premiul nu poate fi combinat cu nicio altă ofertă (produse care se afla în promoție) sau voucher. Șansele de câștig depind de numărul de participări eligibile primite.

Premiul nu poate fi răscumpărat în numerar. Orice interpretare a descrierii Premiului sau de altă natură va fi făcută la discreția exclusivă a Sponsorilor. Premiul nu este transferabil. Câștigătorul premiului nu va permite înlocuirea premiului, schimburi sau echivalente în bani, cu excepția faptului că Sponsorul își rezervă dreptul de a înlocui un premiu de valoare comparabilă sau mai mare, la discreția sa exclusivă. Acceptarea, primirea și utilizarea întregului Premiu acordat sau a oricărei părți a acestuia este responsabilitatea exclusivă a Câștigătorului Premiului. 

SELECȚIA CÂȘTIGĂTORULUI

Extragerea aleatorie a câștigătorului Marelui Premiu al Evenimentului va avea loc în data de 7 noiembrie 2023 prin tragere la sorți a tuturor înscrierilor calificate, iar câștigătorul va fi anunțat pe Instagram-ul sponsorului și va fi contactat prin Instagram DM cu instrucțiuni pentru confirmare, verificare și revendicare a premiului.  Participanții sunt responsabili de monitorizarea contului lor de Instagram pentru notificarea premiului și alte comunicări legate de acest Eveniment. În cazul în care potențialul câștigător al Marelui Premiu nu răspunde în termen de 1 zi de la data notificării, potențialul câștigător al Marelui Premiu va fi descalificat, iar un nou potențial câștigător al Marelui Premiu va fi selectat dintre înscrierile rămase. Marele Premiu va fi acordat (presupunând că se primește un număr suficient de înscrieri eligibile) unui alt potențial câștigător al Marelui Premiu, în urma aceleiași proceduri prevăzute în prezentul Regulament.  Cererile și înscrierile pentru Marele Premiu sunt proprietatea exclusivă a Sponsorului și nu vor fi returnate.  

DESPĂGUBIRI ȘI LIMITAREA RĂSPUNDERII

Prin participarea la acest eveniment, fiecare participant se angajează să ia la cunostinta si să absolve de orice răspundere SPONSORUL, colaboratorii ȘI ANGAJAȚII săi, precum și COMPANIILE FILIALE (în mod colectiv, "entitățile SPONSOR"), FACEBOOK, INC., INSTAGRAM, INC. ȘI/SAU META PLATFORMS,  DE ORICE RĂSPUNDERE, DAUNE, PIERDERI REZULTATE ÎN TOTUL SAU ÎN PARTE, DIRECT SAU INDIRECT de acest giveaway.

PUBLICITATE

Prin participarea la acest Eveniment, fiecare participant  da acordul  Sponsorului de a utiliza numele, adresa, imaginea, informațiile despre premiu și/sau comentariile fiecărui individ în scopuri promoționale, în orice mediu, fără plata unei contraprestații suplimentare, cu excepția cazurilor în care acest lucru este interzis de lege, orice astfel de utilizare în ceea ce privește un minor fiind supusă aprobării prealabile a părintelui sau a tutorelui legal al acestuia.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Trimiterea informațiilor dvs. personale în legătură cu acest Eveniment este și va rămâne conform Politicii de confidențialitate a Sponsorului , www.bijuteriarebecca.com.