Conditii de retur

Rebecca‘s Jewelry Boutique are o perioadă de returnare de 14 de zile, care începe după ce ați primit produsul comandat. Dacă doriți să returnați produsul/produsele, acesta trebuie să se afle în starea sa originală (nepurtat și cu eticheta atașată), si  în ambalajul original.
Vă rugăm să returnați pachetul, impreuna cu formularul de retur completat.

Cum pot returna un produs?

Puteți returna produsul în perioada de retur specificată (14 de zile conform Ordonanței nr.130/2000) împreună cu formularul de retur completat, factura si certificatul de garantie ale acestuia.
Produsele returnate care nu se află în aceeași stare în care acestea au fost livrate, nu vor fi acceptate pentru retur.
Puteți descărca formularul de returnare aici.
Acceptam schimbarea produsului/produselor cu altul de valoare egala sau mai mare in cazul in care doriti acest lucru. De asemenea va putem oferi in schimbul produsului un voucher cu suma echivalenta.
rodusele personalizate nu pot fi returnate.
Ne rezervam dreptul de a nu accepta retururi multiple in cazul aceluiasi client.

Adresa de retur:

Rebecca Gioielli SRL
Timisoara, P.ta Unirii nr.4, SAD 10Â
Romania, Timis,
Tel 0745 203839

Care sunt regulile transportului de retur?

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre client. In cazul in care costul transportului de retur nu a fost achitat in prealabil, ne rezervam dreptul de a refuza ridicarea coletului.
Produsul poate fi returnat doar prin aceeasi modalitate prin care a fost achizitionat:
*online – prin curierat rapid
*magazin – la sediul fizic din Timisoara, P.ta Unirii nr.4, SAD 10.

În cât timp voi fi rambursat după ce am returnat comanda?

Imediat ce am primit expedierea de returnare, veți primi o confirmare de primire din partea noastră prin e-mail . Vom rambursa contravaloarea produsului returnat cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de 14 zile de la confirmarea primirii (transmisa prin e-mail)
Suma returnată va fi rambursată prin transfer bancar in contul IBAN specificat de catre dvs in Formularul de retur.
Pentru informatii suplimentare,  va rugam sa ne contactati la nr de tel 0745 203839 de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00 sau la adresa de e-mail : contact @bijuteriarebecca.com
Prin completarea Formularului de retur, sunteți de acord cu colectarea și prelucrarea de către Rebecca Gioielli SRL a informațiilor furnizate, cât și stocarea și prelucrarea acestor date și în alte scopuri decât cele menționate anterior, precum: reclama, marketing și publicitate.