Conditii de retur

Rebecca‘s Jewelry Boutique are o perioadă de returnare de 14 de zile, care începe după ce ați primit produsul comandat. Dacă doriți să returnați produsul/produsele, acesta trebuie să se afle în starea sa originală (nepurtat și cu eticheta atașată), si în ambalajul original.

Cum pot returna un produs?

Puteți returna produsul în perioada de retur specificată (14 de zile conform Ordonanței nr.130/2000) împreună cu formularul de retur completat, factura si certificatul de garantie ale acestuia.
Produsele returnate care nu se află în aceeași stare în care acestea au fost livrate, nu vor fi acceptate pentru retur.
Puteți completa formularul de returnare aici.
Acceptam schimbarea produsului/produselor cu altul de valoare egala sau mai mare in cazul in care doriti acest lucru. De asemenea va putem oferi in schimbul produsului un voucher cu suma echivalenta.
Produsele personalizate nu pot fi returnate.
Ne rezervam dreptul de a nu accepta retururi multiple in cazul aceluiasi client.

Adresa de retur:

Rebecca Gioielli SRL
Strada Marin Constantin nr 1, Clădirea xCity 1, SAD nr 4, Timisoara
Tel 0745 203839

Care sunt regulile transportului de retur?

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre client. In cazul in care costul transportului de retur nu a fost achitat in prealabil, ne rezervam dreptul de a refuza ridicarea coletului.
Produsul poate fi returnat doar prin aceeasi modalitate prin care a fost achizitionat:
*online – prin curierat rapid
*magazin – la sediul fizic din Timisoara, Strada Marin Constantin nr 1 , cladirea xCity 1 , SAD nr 4.

În cât timp voi fi rambursat după ce am returnat comanda?

Imediat ce am primit expedierea de returnare, veți primi o confirmare de primire din partea noastră prin e-mail . Vom rambursa contravaloarea produsului returnat cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de 14 zile de la confirmarea primirii (transmisa prin e-mail)
Suma returnată va fi rambursată prin transfer bancar in contul IBAN specificat de catre dvs in Formularul de retur.
Pentru informatii suplimentare,  va rugam sa ne contactati la nr de tel 0745 203839 de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00 sau la adresa de e-mail : contact @bijuteriarebecca.com
Prin completarea Formularului de retur, sunteți de acord cu colectarea și prelucrarea de către Rebecca Gioielli SRL a informațiilor furnizate, cât și stocarea și prelucrarea acestor date și în alte scopuri decât cele menționate anterior, precum: reclama, marketing și publicitate.

Sunt acceptate doar bijuteriile care sunt în starea lor originală, nu au fost deteriorate, nu prezintă semne de utilizare și au toate ambalajele originale.

Rebecca‘s Jewelry Boutique are o perioadă de returnare de 14 de zile, care începe după ce ați primit produsul comandat. Dacă doriți să returnați produsul/produsele, acesta trebuie să se afle în starea sa originală (nepurtat și cu eticheta atașată), si în ambalajul original.

Acceptăm schimburile de produse în termen de 5 de zile calendaristice de la primirea coletului sau de la achiziția produsului în magazine.

Pentru comenzile efectuate online și în magazin, acceptăm schimbul produsului cu un alt produs, de valoare egală sau mai mare.

În cazul în care clientul solicită un retur, Rebecca‘s Jewelry Boutique își rezervă dreptul de a returna exclusiv contravaloarea produselor comandate online, sumă care nu include cheltuielile de transport.

În conformitate cu prevederile OUG 34/2014 - privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, cheltuielile de transport privind produsul returnat revin în sarcina ta. Te rugăm să ambalezi cu grijă produsul pe care dorești să îl returnezi, astfel încât acesta să fie bine protejat în timpul transportului. În caz contrar, Rebecca‘s Jewelry Boutique va fi exonerat de orice responsabilitate, privind eventualele deteriorări.

În cazul unei bijuterii primite cadou, pe care clientul nu dorește să o păstreze, vă punem la dispoziție înlocuirea cu un alt produs de valoare similară. Produsul returnat trebuie însoțit de bonul fiscal și / sau certificatul de garanție, în termen de 5 zile calendaristice de la data achiziției din magazinele fizice și 14 zile calendaristice de la data achiziției de pe site-ul Bijuteria Rebecca.

În cazul achiziționării unui gift card / voucher, nu acceptăm restituirea contravalorii financiare.

Dorim să vă informam faptul că Rebecca‘s Jewelry Boutique returnează clientului suma achitată pentru produsul achiziționat, dar nu și comisioanele ce țin de terți (transfer bancar, MobilPay, diferențe de curs valutar etc).

Rebecca‘s Jewelry Boutique nu este responsabil pentru produsele pierdute sau furate.