Modalitățile de plată pentru magazinul nostru sunt: 

💵 Plata cu numerar

Plata cu numerar se face în lei, integral, la ridicarea produselor din showroom-ul nostru din București în conformitate cu OUG 98/2023 care modifica Legea 296 / 2023. 

Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrarea cu ramburs, atunci când valoarea cumpărăturilor nu depășește suma de 4999 lei.

Plățile cash au următoarele limitări conform OUG 98/2023 care modifica Legea 296 / 2023: 

 • pentru persoane juridice este limitat la 5.000 ron și diferența prin bancă sau card
 • pentru persoane fizice este limitat la 10.000 ron și diferența prin bancă sau card

💳 Plata cu cardul în bijuterie

Plata se poate efectua prin intermediul terminalelor POS existente în locație. 

Cardurile acceptate: Visa, MasterCard; 

Carduri in rate (comision 0%): 

 • Card Avantaj (10 rate fără dobândă)
 • Bonus Card (12 rate fără dobândă) 
 • Euroline 
 • BRD  (15 rate fără dobândă)
 • Raiffeisen (12 rate fără dobândă) 
 • Star Card Transilvania (6 rate fără dobândă) 

💳 🌐 Plata cu cardul online

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, bijuteriarebecca.com folosește Netopia, Oney și TBI. Informațiile dumneavoastră nu sunt stocate pe serverele noastre. Banca și procesatorul de plăți sunt singurele instituții care intră în contact cu informațiile dumneavoastră, iar ei oferă o garanție totală.

Puteți efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, în condiții de siguranța deplină.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

 

💰 Plata în 3 sau 4 rate cu cardul de DEBIT prin ONEY 

Soluțiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile pentru (a) costuri nesemnificative (maximum 0,5% din valoarea totală a creditului) sau (b) gratuit (în campanii promoționale) fiind rambursabile în maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney).

Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele și serviciile vândute online și sunt valabile pentru un credit de minimum 450 Lei și maxim 12.000 Lei.

Prin acceptarea prezentului document confirmați că înțelegeți și sunteți de acord ca exercitarea de către dvs. a dreptului de denunțare a contractului de vânzare- cumpărare și returnarea produselor achiziționate de pe site-ul bijuteriarebecca.com pentru care ați beneficiat de o soluție de creditare 3x Oney sau 4x Oney în baza unui contract de credit încheiat online cu Oney Bank, atrage încetarea automată a contractului de credit fără nicio altă formalitate, în conformitate cu TERMENII ȘI CONDIȚIILE GENERALE APLICABILE ACORDĂRII ONLINE A SOLUȚIILOR DE CREDITARE ONEY (3XONEY SI 4XONEY) și a termenilor și condițiilor din această pagină. Într-o astfel de situație, prin acceptarea prezentului document înțelegeți și sunteți de acord ca rambursarea de către REBECCA GIOIELLI SRL a tuturor sumelor astfel finanțate să fie efectuată de REBECCA GIOIELLI SRL prin utilizarea aceleiași metode de plată utilizate de dvs., mai exact prin restituirea de către REBECCA GIOIELLI SRL a sumei integrale a prețului de achiziție și a oricăror sume finanțate prin contractul de credit, în contul indicat de către Oney Bank în scopul achitării sumelor datorate de dvs. în legătură cu creditul 3xOney sau creditul 4xOney.

Oney Bank este o instituție de credit franceza autorizată să desfășoare activități de creditare și de plată de Autoritatea Franceza de Control Prudențial și Rezoluție (ACPR), organizată și funcționând ca societate pe acțiuni în conformitate cu legislația din Franța, cu un capital social de 51.286.585 euro, înregistrată în Registrul Comerțului și Societăților din Lille Metropole sub numărul 546 380 197, cu sediul situat în str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170), număr de telefon +40 317 305 050 și adresă de email: serviciulclienti.ro@oney.com, supravegheată de autoritatea competenta franceza, ACPR, precum și de Banca Națională a României și furnizează Soluțiile de Creditare Oney transfrontalier, fără prezența fizică pe teritoriul României.

 

🏦 Ordin de plată

Va recomandăm ca înainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plata) sa așteptați confirmarea că toate produsele din comanda dvs. sunt pe stoc și pot fi livrate. Veți primi această informație în scurt timp după ce comanda dvs. a fost înregistrată în sistem. De asemenea, factura proforma o veți primi prin email în format electronic.

Produsele se livrează (ridică) după ce s-a efectuat transferul, în contul de mai jos:

Nume firma: REBECCA GIOIELLI SRL

Cont lei: RO45INGB0000999907031146

Cod unic inregistrare: RO38019957

Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor în contul nostru. Confirmarea plății poate dura între 24 și 48 de ore.

 

💶 Plata în rate online, fără card de credit, prin TBI Bank

Alege soluția de creditare 100% online TBI Pay și poți obține o finanțare de până la 30.000 lei, cu plata in maxim 60 de rate.

Alături de TBI Bank am implementat un sistem de plată în rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fără drumuri la banca și fără card de credit.

Pașii sunt simpli:

 • selectezi ca Metodă de plată, varianta ”Plata în rate online, fără card de credit, prin #logo TBI Bank#” si finalizezi comanda;
 • vei fi contactat de un reprezentant al băncii, care îți va genera cererea de plată în rate
 • vei primi un SMS cu un link de plată, de unde te vei identifica la distanță pe baza cărții de identitate, în original
 • după pre-aprobare, vei primi contractul pe email și vei semna electronic documentele, printr-un cod primit pe SMS.
 • noi îți livrăm comanda.

Este nevoie să deții o sursă de venit înregistrată la ANAF (salariu, de minim 3 luni, sau pensie, de minim 1 lună) sau declarație de venit înregistrată, ca PFA/PFI/Întreprindere Individuala, Cabinet Medical Individual, Cabinet Avocat, etc.)

 

🧾 Link de plată 

Linkul de plată Netopia este o soluție ideală pentru cei care doresc o modalitate simplă și rapidă de a efectua plata online. 

Pașii sunt simpli: 

 • selectezi ca și metodă de plată ”Plata cu cardul prin NETOPIA” și finalizezi comanda;  
 • vei fi redirecționat către o pagină de plată securizată Netopia 
 • introduci următoarele detalii: Numele titularului cardului, Numărul cardului, Data expirării cardului, Codul CVV
 • după ce ai verificat datele introduse, confirmă plata
 • vei primi o confirmare pe e-mail pentru efectuarea plății 

Plata se poate realiza cu orice card emis de Visa sau Mastercard, nu este necesară crearea unui cont Netopia pentru a efectua tranzacția, iar timpul de procesare a plății este de aproximativ 2-3 secunde.

 

💸 Buy Now Pay Later (BNPL) de la Netopia în parteneriat cu Oney

BNPL (Buy Now Pay Later) este o soluție de plată care vă permite să achiziționați produsele noastre online și să le plătiți în rate egale, fără dobândă.

Cum funcționează BNPL cu Netopia și Oney?

 • Selectează opțiunea BNPL în momentul finalizării comenzii plasate 
 • Netopia transmite solicitarea către Oney pentru aprobarea creditului
 • Oney analizează instantaneu solicitarea și oferă un răspuns
 • Dacă creditul este aprobat, poți finaliza achiziția 

Detalii importante despre BNPL cu Netopia și Oney:

 • Suma minimă a tranzacției: 450 RON
 • Suma maximă a tranzacției: 12.000 RON
 • Număr de rate: 3 sau 4
 • Perioada de rambursare: 3 luni (pentru 3 rate) sau 4 luni (pentru 4 rate)
 • Dobândă: 0%
 • Taxe suplimentare: 0
 • Tipuri de carduri acceptate: Visa și Mastercard
 • Proces rapid și simplu: Aprobarea creditului și finalizarea achiziției se realizează în doar câteva minute