Comandă acum și beneficiezi de plata în rate cu dobândă 0% la comenzile până în 2000 Lei și transport în 24-48h!

Transport Gratuit la comenzi de peste 500 lei!

jewelry boutique

Despre noi

Numele bijuteriei noastre provine de la personajul biblic Rebecca (din vechiul Testament) a cărei bunăvoință a fost răsplătită de servitorul pe care l-a găzduit în casa tatălui ei, cu bijuterii felurite, extrem de frumoase și elegante, ea reprezentand in traditia orientala personificarea frumusetii si a generozitatii. 

Rebecca este un simbol al femeii inteligente, sofisticate, elegante și mereu în ton cu vremurile.

Bijuteria Rebecca

O emblema a femeii hotărâte, care nu-si neglijează niciodată propria feminitate și reușeste mereu să-și pună în valoare toate calitățile și trăsăturile care o face speciala. Bijuteriile noastre nu fac altceva decat sa amplifice stralucirea frumusetii ei.

Povestea noastră

Indiferent daca cineva doreste sa achizitioneze un diamant de investitie sau o bijuterie ca un simplu rasfat, vrem sa fie informat asupra valorii corecte, a conditiilor de conservare si potentialului de reevaluare al acesteia. Acesta dorim sa fie si elementul care ne deosebeste, etica si profesionalitatea fiind valorile pe care le practicam si sustinem in munca noastra de zi cu zi.

In cadrul atelierului nostru, va oferim si un serviciu de intretinere, reparatie sau evaluare a bijuteriilor, precum si posibilitatea certificarii diamantelor si a pietrelor pretioase.

1

Concept Store

136

Colecții

5

Specialiști

390+

Pietre prețioase

Pasiune

Bijuteria Rebecca s-a născut din pasiunea fondatorilor G. si M. T. pentru frumos, eleganță și lux. Acestia au descoperit in urma cu multi ani vocatia si entuziasmul pentru diamante si pietrele pretioase, urmand ca in timp sa-si perfectioneze aceasta pasiune prin urmarea mai multor cursuri si specializari in identificarea, clasificarea si evaluarea acestor mici miracole ale naturii.

Profesionalism

Tocmai din acest motiv, toți specialiștii și consultanții Rebecca sunt gemologi certificati, pentru că înainte de a cumpăra o bijuterie, clientul nostru trebuie sa inteleagă si sa fie corect informat despre originea, tipologia si valoarea pietrelor montate. Colaboram activ si suntem parteneri activi al Centrului Gemologic Roman, institutie acreditata si recunoscuta atat la nivel national cat si international.  

Artă

Bijuteria ca ornament, reprezinta de fapt incununarea frumusetii si stralucirii pietrelor pretioase, o forma de arta care le pune in valoare si exalta unicitatea si frumusetea lor.  

​​Abonează-te acum la newsletter și primești gratuit E-Book-ul Rebecca Jewelry!

Ghidul este conceput pentru a te ajuta să alegi bijuteria perfectă în funcție de ocazie sau de persoana căreia vrei să-i acorzi această atenție specială.

Coșul tău
Conectează-te

Încă nu ai cont?

Începe să scrii pentru a putea vedea produsele pe care le cauți.
Magazin
0 Favorite
0 items Coș
Contul meu
0 Compară

Marcare bijuterii

Conform OG190/2000 firma noastra este autorizata ca Operator de metale si pietre pretioase cu Autorizatia nr. 0011859/ 2021

Fiecare bijuterie REBECCA este testata/marcata de ANPC cu marca de stat si poarta marca de responsabilitate a producatorului – RGT, precum si marca de titlu a aurului (375, 585, 750) 

×