Brillance de Lune

Bucurați-vă de magia unei străluciri ce nu cunoaște limite, cu noua noastră colecție de bijuterii ”Brillance de Lune”. Îmbinând arta, pasiunea și măiestria, fiecare bijuterie din această colecție spune o poveste unică.

Experiență unică

Fiecare diamant este selectat cu grijă pentru a vă oferi o experiență unică, pentru a vă aminti de momentele de neuitat și pentru a vă însoți în călătoria vieții voastre.

Simbolul iubirii

Cerceii noștri sunt precum razele de soare într-o zi de primăvară: strălucitori și plini de viață. Simboluri ale eleganței și delicateței, fiecare pereche spune o poveste despre dragoste, bucurie și frumusețe.

Inelele noastre sunt ca promisiunile împlinite, strălucind pe degetul vostru cu grație și rafinament.

Fiecare piatră prețioasă își spune propria poveste, aducând cu sine amintiri și emoții care vă vor însoți pe tot parcursul vieții.

Îndrăzniți să visați, să iubiți și să străluciți cu noua noastră colecție de bijuterii ”Brillance de Lune”. 

Fiecare piesă promite să aducă un strop de frumusețe și eleganță garderobei voastre, și asta pentru că fiecare dintre voi merită să strălucească în lumina propriei sale povești.

Pasiune & stil

Această colecție este mai mult decât o simplă colecție de bijuterii. Este o călătorie emoționantă, o poveste de dragoste și o declarație de stil.

O declarație a dedicării și pasiunii artizanilor noștri pentru frumos. O exprimare a dragostei eterne pentru persoana iubită.

Descoperă splendoarea absolută a colecției “Brillance de Lune”, o manifestare supremă a luxului și eleganței, creată cu măestrie de artizanii noștri în arta bijuteriilor.

Iubirea eternă poartă acum un nume:

”Brillance de Lune”.

Amélie

11.500,00 lei

Aurora

13.500,00 lei

Cassiopeia

25.000,00 lei

Celeste

16.500,00 lei

Instrucțiuni de îngrijire

Știm că aceste bijuterii cu diamante nu sunt doar simple accesorii – ele sunt amintiri și promisiuni prețioase care, desigur, merită o îngrijire deosebită.

Pentru a vă asigura că bijuteriile tale vor străluci la fel de intens precum în prima zi, iată câteva sfaturi pe care să le ai în vedere:

Diamantele sunt rezistente, însă au nevoie, totuși, de o curățare fină. Utilizează o periuță cu peri moi și apă călduță cu săpun pentru a curăța bijuteriile. Evită substanțele chimice din produsele de curățare, deoarece acestea pot reduce nivelul de strălucire al pietrelor prețioase.

Dedică câteva momente pentru a verifica periodic bijuteriile de orice fel de urme sau semne de deteriorare. Dacă observi ceva neobișnuit, nu ezita să solicitați ajutorul unui bijutier profesionist, pentru a vă ajuta să conservați frumusețea și strălucirea diamantelor.

Când nu porți cerceii sau inelele cu diamante, păstrează-le separat de alte bijuterii, într-un săculeț din material moale sau o cutie de bijuterii căptușită. Acest lucru previne zgârieturile și face ca frumusețea bijuteriilor tale să rămână intactă.

Călătoria ta în lumea bijuteriilor este una prețioasă și noi, echipa Bijuteria Rebecca, suntem onorați să facem parte din ea. Pentru sfaturi personalizate de îngrijire sau asistență, nu ezitați să ne contactezi. Suntem aici pentru a ne asigura că diamantele  și bijuteriile tale vor continua să își păstreze strălucirea și frumusețea atemporală.